Hawa Concepta III-Hawa Folding Concepta III


De nieuwe manier om je totale kastinhoud in een handomdraai te verbergen en tevoorschijn te toveren zonder enige belemmering


Hawa Concepta III

Hawa Folding Concepta III


Het gekende Hawa Concepta, beslagsysteem voor houten draai-/schuifdeuren, krijgt naast de bestaande, nieuwe uitvoeringen: Hawa Concepta III (voor draaideuren) en Hawa Folding Concepta III (voor vouwdeuren) - NIEUWE TECHNOLOGIE, MEER COMFORT EN INTERESSANT VOOR DE MONTEUR: HET BESLAG IS KNAP VOORGEMONTEERD, WAT EEN HEEL EENVOUDIGE EN SNELLE PLAATSING IMPLICEERT!


Met Hawa Concepta III en Folding Concepta III kunnen deuren 90 graden worden gedraaid, geopend en zijdelings in meubelkasten of muurnissen worden geschoven. De zijdelings opgeborgen deuren nemen slechts een minimale nisbreedte in de kast of de muur in beslag. De houten deuren worden met een lichte tik naar buiten gebracht en ook weer gesloten, zodat alleen een esthetisch front zichtbaar is. Een handige oplossing om je keukenwerkbladen, wastorens, thuiskantoren, kledingkasten, ... na gebruik verzorgd te laten verdwijnen achter een egale wand vervaardigd in hetzelfde design als de rest van de ruimte. Voor relatief kleine ruimtes gebruik je Hawa Concepta III, voor grotere en bredere ruimtes gebruik je Hawa Folding Concepta III. Hawa Concepta III en Folding Concepta III voldoen aan creatieve ontwerpeisen met verschillende constructiemogelijkheden en designoplossingen met of zonder handgrepen. Het vooruitstrevende, gepatenteerde systeem staat met zijn uitgekiende bewegingsondersteuning garant voor een gelijkmatige, uiterst soepele beweging.

snelle installatie via voormontage

De installatie is bijna net zo eenvoudig en intuïtief is als de bediening. Dankzij de hoge mate van voormontage monteer je in minder dan 30 minuten en heb je minder gereedschappen nodig. Met overzichtelijke montagehandleiding en video!

Verdere opbouw en afregeling

Er werd onmiddellijk ook rekening gehouden met de inbreng van gebruikers, architecten, planners en fabrikanten: naast een eenvoudige verdere opbouw kan je de fronten ook verfijnd afstellen via gemakkelijk toegankelijke instelpunten.


Concepta III  -  Folding Concepta III

2 systemen: push en pull

PULL 25


Concepta III PULL/PUSH 25

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 25 kg. Geschikt voor deuren van 1200 tot 2200 mm hoogte. 


Concepta III PULL/PUSH 35

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 35 kg. Geschikt voor deuren van 1900 tot 2700 mm hoogte. 


Folding Concepta III PULL/PUSH 20/25

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 25 kg. Geschikt voor deuren van 1200 tot 2700 mm hoogte.
PULL: Trekversie met handgreep en geïntegreerd mechanisme voor een zachte sluiting.
PUSH: Voor greeploze kastontwerpen, met Push-to-open-functie.Laden
Laden