Hawa Concepta III


De nieuwe manier om je totale kastinhoud in een handomdraai te verbergen en tevoorschijn te toveren zonder enige belemmering



Het gekende Hawa Concepta, beslagsysteem voor houten draai-/schuifdeuren, krijgt naast de bestaande een nieuwe uitvoering Hawa Concepta III - NIEUWE TECHNOLOGIE, MEER COMFORT EN INTERESSANT VOOR DE MONTEUR: HET BESLAG IS KNAP VOORGEMONTEERD, WAT EEN HEEL EENVOUDIGE EN SNELLE PLAATSING IMPLICEERT!


Met Hawa Concepta III kunnen deuren 90 graden worden gedraaid, geopend en zijdelings in meubelkasten of muurnissen worden geschoven. De zijdelings opgeborgen deuren nemen slechts een minimale nisbreedte in de kast of de muur in beslag. De houten deuren worden met een lichte tik naar buiten gebracht en ook weer gesloten, zodat alleen een esthetisch front zichtbaar is. Een handige oplossing om je keukenwerkbladen, wastorens, thuiskantoren, kledingkasten, ... na gebruik verzorgd te laten verdwijnen achter een egale wand vervaardigd in hetzelfde design als de rest van de ruimte. Hawa Concepta III voldoet aan creatieve ontwerpeisen met verschillende constructiemogelijkheden en designoplossingen met of zonder handgrepen. Het vooruitstrevende, gepatenteerde systeem staat met zijn uitgekiende bewegingsondersteuning garant voor een gelijkmatige, uiterst soepele beweging.
 

Voorbeeld van een kastoplossing

Ontwerp keukens, kledingkasten of zelfs een thuiskantoor individueel volgens uw wensen: van halve hoogte tot vloer tot plafond of zelfs inloop. Welk kasttype je ook hebt en welk design hij ook heeft als hij open is: als hij gesloten is, zie je alleen een elegant  vlak front. Zelfs handgrepen zijn optioneel: de intelligente technologie met ergonomische bewegingsondersteuning maakt het mogelijk om de deuren, door erop te tikken, uit zijn nissen te halen en met een lichte tik de hele voorkant te sluiten.
bekijk de video

NIEUW! SNELLE INSTALLATIE DANKZIJ VERREGAANDE VOORMONTAGE

Eenvoud is onderdeel van het concept bij Hawa Concepta III. Dat geldt zeker voor de installatie, die bijna net zo eenvoudig en intuïtief is als de bediening. De hoge mate van voormontage vermindert zowel de hoeveelheid werk als het aantal benodigde gereedschappen. Een plezier voor de installateur: met de overzichtelijke montagehandleiding en video monteer je in minder dan 30 minuten!
bekijk de video

SNELLE EN VERFIJNDE AFREGELING

In de ontwikkeling van deze nieuwe Hawa Concepta-generatie is onmiddellijk rekening gehouden met de inbreng van gebruikers, architecten, planners en fabrikanten, wat algemeen voor een bijzonder positief effect heeft gezorgd in vergelijking met eerdere Concepta-versies: naast de makkelijke manier van installeren is ook rekening gehouden met een nieuwe verfijnde manier van afstellen van de fronten. Via gemakkelijk toegankelijke instelpunten zijn alle aanpassingen in een handomdraai uitgevoerd.
bekijk de video


2 modellen - 2 uitvoeringen

PULL 25

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 25 kg. Geschikt voor deuren van 1200 tot 2200 mm hoogte. Trekversie met handgreep en geïntegreerd mechanisme voor een zachte sluiting.

PUSH 25

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 25 kg. Geschikt voor deuren van 1200 tot 2200 mm hoogte. Voor greeploze kastontwerpen, met Push-to-open-functie.

PULL 35

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 35 kg. Geschikt voor deuren van 1900 tot 2700 mm hoogte. Trekversie met handgreep en geïntegreerd mechanisme voor een zachte sluiting.

PUSH 35

Dit beslag kan houten deuren dragen tot 35 kg. Geschikt voor deuren van 1900 tot 2700 mm hoogte. Voor greeploze kastontwerpen, met Push-to-open-functie.



Laden
Laden