VAN-LOCK UFO² - 1 SLOT + 2 SLEUTELS

Art nr. 9400-0001
Onmisbare beveiliging voor uw bestelwagen. Wij begrijpen hoe belangrijk uw bus voor u is. Naast een goed werkende en goed ingerichte bus, is ook de beveiliging van uw bus noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er in duizenden bestelwagen ingebroken. Om dit bij uw bus te voorkomen, hebben wij ons
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Onmisbare beveiliging voor uw bestelwagen.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw bus voor u is. Naast een goed werkende en goed ingerichte bus, is ook de beveiliging van uw bus noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er in duizenden bestelwagen ingebroken. Om dit bij uw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste bestelwagen sloten om jouw bus optimaal te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

Over de Meroni UFO 2
Het slot blijft volledig gemonteerd op de wagen
• Inclusief sleutels
• Gecertificeerd door TUV / CNPP
• Deadlock principe
• Geschikt voor elk merk en model bestelwagen

Beveiliging
Geef inbrekers geen kans met de deursloten van slotenfabrikant Meroni. De Meroni UFO heeft de hoogste beveiligingsgraad en is gegarandeerd en gecertificeerd door CNPP en Sold secure. Het veiligheidsslot van Meroni is gemaakt van HRC 52:54 staal waardoor het niet roest. Elk slot bestaat uit twee montageplaatjes die op de bus worden geplaatst. Zodra de bol op de deur zit is uw bestelwagen direct goed afgesloten en beveiligd tegen inbraak. Naast het feit dat de Meroni UFO is gemaakt van massief anti-inbraak materiaal, werkt het door de zichtbare bollen ook als preventiemiddel.

 

 

 

Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk.

Deadlock
Een deadlock veiligheidsslot vergrendelt alleen wanneer u handmatig de sleutel in het slot steekt en deze ‘op slot’ draait. Het doel van dit type slot is om ’s nachts en op onveilige plekken extra beveiliging te bieden.

Universeel
Dit bestelwagen slot is geschikt voor ieder type bestelwagen en heeft maar liefst 250.000 verschillende sleutelcombinaties. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het slot te kraken. Door de eenvoudige montage handleiding is een slot prima zelf te installeren.

 Voordelen
• Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap.
• Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot.
• Onze sloten zijn gecertificeerd.

 

 

Specificaties
Model 1 slot (achterdeur) + 2 sleutels
Type 0
    Laden
    Laden